• Zorgkaart Nederland DeProstaatkliniek
  • Verzekerd van goede zorg
  • Saskia Lindeman-Stomps
  • De Prostaatkliniek Zorgkaart Nederland
Print deze pagina

Second Opinion

De Prostaatkliniek is gespecialiseerd in Second Opinions bij (vermoeden van) prostaatkanker. Wij hebben de simpele ‘tweede mening’ uitgebouwd naar een compleet pakket, bestaande uit het laten maken van een zogenaamde ’Detectie-MRI’ wanneer de biopten bij vermoeden van prostaatkanker geen diagnose hebben opgeleverd, en ook een ’Stadierings-MRI’ wanneer wel prostaatkanker is gevonden.

De radiotherapeut geeft zijn bevindingen en advies aan de uroloog door. Dit advies wordt vervolgens uitvoerig besproken in het multidisciplinair overleg. Dit is een overleg met specialisten in verschillende richtingen binnen het eigen ziekenhuis. Het uiteindelijke behandeladvies aan de patiënt is dus zo gedegen omdat het is gebaseerd op de onderzoeksresultaten en de uitslag van de beste MRI centra van Nederland. Lees hier meer over hoe wij denken over het gebruik van MRI bij prostaatkanker.

Met dit uiteindelijke behandeladvies gaat de behandelend uroloog een gesprek aan met de patiënt. Dat is wat wij onder een Second Opinion verstaan. We noemen dit soms ook ons behandeladvies.

 

Vergoeding Second Opinion

Bij De Prostaatkliniek kunt u eenvoudig een Second Opinion aanvragen. Alle zorg die wij direct of indirect leveren, wordt vergoed door de zorgverzekeraars.

Vraag hier direct een Second Opinion aan.

 

 Heel simpel; een multidisciplinair team dat zich over jouw case buigt. Je wilt zo snel mogelijk duidelijkheid, daarom juich ik het initiatief van De Prostaatkliniek erg toe.

 

Deel deze pagina met anderen!
^ Back to Top